Baghaven på Facebook

Onsdag og torsdag i Baghaven byder på:

🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️
Hakkebøf med bløde løg, sovs og kartofler. Dertil en salat.
85,-
🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️

Skyl den evt. ned med en lille fadøl fra Krenkerup. Det smager vanvittig godt.
🥂20,-
du kan også få et stort krus for 30,- 🍺

Vi arbejder på højtryk for at præsentere et lækkert vegetar alternativ begge dage også. Hold øje med update på det på et senere tidspunkt.

Fra kl. 17 begge dage.
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Baghavens kok holder fri imorgen og derfor går Mads og Anders i køkkenet og laver en ''bolognese" med masser af grønt, vin, fond, bacon, okse og ikke mindst tid.

Vi smider den på blusset i morgen formiddag og lader den stå og simre til den er fuldstændig spændt til bristepunktet med smag.

Mandag og tirsdag:

Spaghetti bolognese med grøn salat på siden. 85,-

👶50,-👶

Fra kl. 17 begge dage.

🇮🇹️Den skal prøves med noget af vores helt nye italienske vin fra Distinto - Autentisk Vin. En kombi der sidder lige i skabet.
Derfor kan man mandag og tirsdag få et glas af vores nye sampietrana primitivo til kun 40 kr. 🇮🇹️🍷
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Så er brunchen åben og senere (kl. 15) er der ribs og kyllingespyd til alle sultne amagerkanere og gæster på øen🤠 ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Husk det er i aften vi har fisk for første gang i et stykke tid og fiskedeller for første gang nogensinde......😍

Hovedret:
Fiskefrikadeller med grov remoulade, kartofler vendt i lemon-dildcremé, brunet smør og hjemmebagt rugbrød.
95,- 👶50,-👶

Dessert:
Chokolade fondant med skovbær
55,-

2 retter
125,-

Velbekomme!!!
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Ville blive superglad hvis der er glemt en takeaway til mig til lige inden lukketid i dag. ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Weekenden i Baghaven bliver med flere retter vi aldrig har forsøgt os med. Men sikke nogle potentielle klassikere alligevel.
Lørdag har vi jo musik fra det amerikanske syd så menuen ser således ud:

🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️
Fredag.

Hovedret:
Fiskefrikadeller med grov remoulade, kartofler vendt i dildcremé, brunet smør og hjemmbagt rugbrød.
95,- 👶50,-👶

Dessert:
Chokolade fondant med skovbær
55,-

2 retter
125,-
🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰️🇩🇰

🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️
Cowboy Lørdag.

Forret:
Kyllingspyd med cowboy sovs.
65,-

Hovedret:
Spareribs (ca. 300 g.), coleslaw, bagt kartofel med rødløg og cremefraiche.
150,- 👶75,-👶

eller

Baked beans casoulle med røget chili. (V)
95,-

Dessert:
Æbletærte med cremefraiche.
55,-

Alle tre retter.
250,- 👶200,-👶
🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠

🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️🇺🇲️
Søndag:
Selvfølgelig brunch, men så sandelig også.....
Spareribs med coleslaw og bådkartofler. Vælg mellem en normal eller lille portion.
85,- (ca. 250 g.) eller 50,- (ca. 150 g.)
I og ud af huset!!!
🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠🤠
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Husk vi skifter menu i aften som kører onsdag og torsdag.

Den står på:

Oksekød i svampesauce, sesam kartofler og kål/gulerods-salat. 85,-

eller

Linse cassoulet med ingefær og rodfrugter (V) med sesam kartofler og kål/gulerods-salat. (Lidt spicy)
75,-

👶Børn spiser alle dage til blot 50,-👶

Fra kl. 17.00

Vi glæder os til at se jer og glæd jer til weekenden allerede. Der kommer noget på som faktisk er vores livret med vi aldrig har serveret før😮😉
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Ny uge og nye aftensretter i Baghaven:

Mandag & tirsdag:

Forlorent harekid, kartofler, brun sovs og ribsgele som mormor lavede den. 75,-

eller

Vores forrygende hjemmelavede vegetarforårsruller med nudelsalat. 75,-

Onsdag og torsdag:

Oksekød i svampesauce, sesam kartofler og kål/gulerods-salat. 85,-

👶Børn spiser alle dage til blot 50,-👶

Husk tirsdag er det banko-night og der er stadig pladser til de hurtige! Fra 18-21

I weekenden (lørdag) kommer der vaskeægte bluegrass, country og folkband på besøg. Og selvfølgelig noget cowboymad. Mere om det senere på ugen 🤠
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

Søndag er brunchdag med alt det lækre. Varme og kolde retter. Juice og Kaffe. You name it!

Vi starter kl. 10 og bliver ved helt indtil 13 så selv dem der står sent op kan nå det 😉

Og kl. 15 starter vi med hjemmelavet søndags junkfood i lidt nye klæder. Nu med Baghavens Søndags Junk Menu!!!

🇺🇲️
Steaksandwich med syltede rødløg, dijonaise og mizuno salat.
70,-
Inkl. kartoffel både.
85,-
Baghavens søndagsmenu (Steaksandwich, kartofler og vand/øl)
100,-
🇺🇲️
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

I dag er det fredag og vi har tilføjet vores hønsesalat med blegselleri og æbler til frokostkortet. Både som sandwich og på smørrebrød.
Fra kl. 18 står den som annonceret på:

🇨🇷️
Forret (V): Hjemmelavede forårsruller med bønnespirer, spidskål, gulerødder, hoisin sauce.
Dertil hjemmelavet goma-dressing som dyp.

65,-

eller som hovedret med nudelsalat på siden.

85,-
🇨🇷️

🇻🇳️
Hovedret:
Pho - vietnamesisk suppe med flanksteak, bønnespirer, forårsløg, peberfrugt, thaibasilikum, koriander og risnudler.

95,-
🇻🇳️

🇨🇵️
Dessert:
Chokolade fondant med skovbær.

55,-
🇨🇵

💰💰💰
Alle 3 retter.
190,-
💰💰💰
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

En skøn oase midt i byen…