Vil du være snerydder i Haveforeningen?

I H/F Sundbyvester har vi vores eget snerydder-hold, der sørger for at vejene bliver ryddet for sne i løbet af vinteren. Vi søger flere folk til opgaven, så vi bedst kan sammensætte teams, der dækker hele perioden fra 1. december til 1. marts. Arbejdet består i at stå til rådighed i kortere perioder og, hvis der falder sne eller er behov for saltning, at køre samtlige gange og de offentlige fortove igennem. En kørsel tager ca. 2 timer og skal helst udføres udenfor myldretid. Du får en introduktion til traktor og materiel. Det er et lidt hårdt arbejde og man skal kunne løfte en 25 Kg saltsæk op i saltsprederen.

 Vi vil dele os ind i teams a’ to personer, der så dækker for hinanden i typisk en uge ad gangen. En vagt vil typisk være fra eftermiddag/aften til næste morgen. Der bliver lavet et skema, hvor man kan skrive på hvornår man har mulighed for at tage vagter og efterfølgende vil jeg lave et vagtskema for alle. Vi plejer desuden at være gode til at finde løsninger, hvis man får behov for at bytte vagter i løbet af perioden.

Du får timeløn for den tid du kører og derudover et rådighedsbeløb for de dage hvor du har vagten. Lønsatsen i 2016-17 var 130 kr. pr. rådighedsdag og 200 kr. pr. kørt time (svarende til skraldemændenes løn). Jeg undersøger med bestyrelsen, hvad satserne er i år på mandag. Til orientring blev der ryddet sne i alt fire gange i fjor, men man ved jo aldrig hvor meget det bliver i år. Du skal altså ikke se det som en mulighed for at tjene mange penge, men snarere for at kunne gøre noget godt for foreningen.

 

Hvis du er interesseret, så kontakt mig så hurtigt så muligt, så vi kan planlægge opgaven – vi er sådan set allerede i gang, så skynd dig ;/)

 De bedste hilsner

 Troels Ejsing. Have 13

Tlf.: 26 12 00 13